Innovatie

Het resultaat én de weg ernaartoe.

Top-of-the-line drukwerk gaat om meer dan alleen de drukpers. De processen voor en na het drukken zijn minstens zo belangrijk. HuigHaverlag investeert continue in verbetering van deze processen, zowel maatwerk voor specifieke klanten als bedrijfsmatige oplossingen. U plukt hiervan de vruchten in de vorm van tijdwinst, flexibiliteit, kostenbesparing en natuurlijk het best mogelijke eindresultaat.

De drijvende kracht achter onze innovatie is het breed inzetten van intelligente software. Dankzij de combinatie van persoonlijke begeleiding en automatisering gaat er minder tijd verloren aan de begeleiding van drukwerkorders en kunnen door de klant zelfstandig beslissingen worden genomen en aanpassingen gerealiseerd. Hierdoor kunnen orders sneller worden afgehandeld.

Een selectie van onze ICT-oplossingen.

  • Zelf drukbestanden aanpassen
  • Afgeschermd en gepersonaliseerd inlogportaal
  • Flexibele opmaaksoftware
  • Intelligent databasebeheer
  • Softwareoplossingen op maat
  • POS module
  • Winkel DNA
  • Webshop voor filialen

Retail Media Manager

Voor een feilloze samenwerking tussen uw organisatie en onze medewerkers gebruiken wij intelligent databasebeheer. Deze software zorgt voor een directe koppeling tussen de gegevens van klant en leverancier waardoor een vlotte afhandeling van elke order gegarandeerd kan worden.

Omdat we onze databasesoftware in huis ontwikkelen, kunnen we het systeem zo inrichten dat het perfect aansluit op de bedrijfsprocessen van de klant. We combineren technische expertise met een verregaand inzicht in die werkprocessen. Zo is HuigHaverlag de drukwerkpartner op maat.

Van data tot…

Als totaalontzorger is HuigHaverlag de procesmanager voor uw retailorganisatie. Van data naar Point Of Sale materialen ligt een hele wereld die minstens zo belangrijk is als het eindproduct. Het doel is: geautomatiseerd zo snel mogelijk op filiaal-DNA leveren van Point Of Sale materialen. Maar hoe bouw ik DNA op? Moet ik eigen opmaak aanleveren of is automatische opmaak voordeliger? Kan ik mijn studio koppelen? Hoe voer ik correcties door? Ik heb meerdere leveranciers en ik wil graag vooraf weten wat een actiepakket gaat kosten!
Als retail procesmanager is het ons dagelijkse werk om deze uitdagingen om te zetten in één gebruiksvriendelijke cockpit, compleet met dashboards voor een totaal overzicht. Retail Media Manager: van data naar Point Of Sale materialen inclusief al uw bijkomende wensen!
Meer weten?

Werken met de meest vooruitstrevende drukker in retail?

Neem nu contact op