POS materialen

POS materialen

HuigHaverlag heeft uitstekende mogelijkheden om winkelpakketten op maat te produceren. Het maakt dus niet uit hoe sterk de oplages van verschillende items per winkel wisselen, met de combinatie van onze intelligente sofware Retail Media Manager, een geavanceerd machinepark en afwerking in huis, kunnen we het allemaal in één keer verwerken.

Dit biedt meer voordelen dan u op het eerste gezicht zou denken, omdat we niet alleen maatwerk bieden en met een efficiënt proces tijd besparen, maar dankzij het volledige maatwerk voor uw winkelpakketten ook de veel voorkomende verspilling. Zodoende creëren we gemak, betrouwbaarheid én een besparing.

Met dit specialisme bedienen we veel retailklanten. Ook onze ICT-voorzieningen en mogelijkheden voor prepress en afwerking in huis spelen hierbij een belangrijke rol. Zij geven u handelingsvrijheid en versnellen het proces. Hierdoor kunt u bij HuigHaverlag inspelen op uw marketingdoelen én op de actualiteit.

Voor de snelheid en de mogelijkheden die HuigHaverlag u biedt, maakt het niet uit welke winkelmaterialen u bestelt. Poster, plafondhanger, vloersticker, raamsticker, wobbler, prijskaart op schap, flessenhalslabel, buitenbord of display – alles is mogelijk.

Geïnteresseerd in de eindeloze mogelijkheden?

Ontdek meer