POS pakketten

POS pakketten

HuigHaverlag is de grafische onderneming in Nederland die zich het eerst heeft toegespitst op de productie van POS pakketten op maat. Ieder filiaal een op maat gedrukt POS pakket. Door intelligente software tot stand gebracht. Winkelketens met een variabele product verkoop, prijs gedifferentieerd, op winkelvolgorde. HuigHaverlag heeft er de oplossing voor.

Door het gebruik van Retail Media Manager wordt het op maat leveren van POS pakketten heel eenvoudig. Retail Media Manager bevat namelijk een DNA module waarin honderden kenmerken per filiaal opgenomen kunnen worden. Het DNA wordt gekoppeld aan de actiedata en genereert exact dat wat nodig is, met automatische opmaak of koppeling naar aangeleverde productiebestanden. Zelfs uw studio kunt u aansluiten vanaf de creatie tot en met de goedkeuring van de productiebestanden.

Retail Media Manager produceert dus de bestanden voor uw POS pakketten. Welke de workflow van HuigHaverlag Printing in gaan. Productie vindt plaats op de meest moderne digitale persen welke uiteraard geschikt zijn om in hoog volume filiaal-specifieke pakketen te printen. De benodigde controle-documenten en labels voor op de op maat gemaakte verpakking worden ook door Retail Media Manager automatisch gegenereerd. Hierdoor kan onze eigen fulfilment-afdeling de pakketten eenvoudig met inbegrip van geborgde controlemomenten samenstellen.

Geïnteresseerd in de eindeloze mogelijkheden?

Ontdek meer